Hirdetés

Holnap indul a South Park 20. évada

|

Ismét egy tíz részes évaddal tér vissza holnap a South Park, melyhez most két előzetest is kaptunk.

Hirdetés

Kevesebb mint három hónapot kell várni az új játék, a South Park: The Fractured but Whole megjelenésére, ami valószínűleg nem véletlenül jön épp két héttel a 20. évad utolsó epizódja után. 

Ha minden jól megy, holnaptól tíz héten át nézhetjük South Park lakóinak új kalandjait. A sorozat a most kiadott két videó alapján ismét az Egyesült Államok aktuális politikai és közéleti eseményeire reflektál, szó lesz benne a közelgő elnökválasztásról, amin Garrison még mindig indul, illetve a feketék elleni rendőri erőszakról. Visszatérhet Caitlyn Jenner is. 

A hazai Comedy Central minimális lemaradással, szeptember 22-étől vetíti szinkronosan, és mivel a sorozat szinkronja legendásan jó, valószínűleg érdemes azt megvárni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)