Hirdetés

Rengeteg NBA és WNBA játékos szerepel majd a Space Jam 2-ben

|

Régóta tudjuk, hogy LeBron James a film sztárja, de természetesen nem ő lesz az egyetlen profi kosaras a folytatásban.

Hirdetés

Az első trailer megérkezéséig bőven van még időnk rágódni azon a tényen, miszerint készül a Space Jam 2. A stábról eddig kevés konkrét infó érkezett (a főszereplő túl persze), korábban arról is lehetett hallani, hogy eltérő cipőszponzorok miatt maradnak ki a legismertebb kosarassztárok, most viszont elvileg fény derült a szereplőgárda nagy részérének kilétére. Legalábbis ezt állítja Shams Charania, a The Atlethic riportere.

Hirdetés

Egy egész generáció tudja, hogy az eredeti Space Jamben Michael Jordan volt a központi karakter, a folytatásban pedig az NBA aktuális húzóneve, LeBron James lesz a főszereplő. Úgy tűnik, hogy a filmben rengeteg ismert társa lesz, akikekkel kisebb-nagyobb mértékben osztoznia kell a reflektorfényen. Charania szerint a moziban kulcsfontosságú szerephez jut majd Damian Lillard, Anthony Davis, valamint Klay Thompson, a WNBA-ből, azaz a női ligából pedig Diana Taurasi és Nneka Ogwumike, de kisebb szerepekben feltűnik még több NBA és WNBA játékos, például Chiney Ogwumike is. 

A Space Jam 2 premierje 2021 júliusában várható, szóval legkésőbb akkor ki fog derülni, mennyire váltak be a felsorolt játékosok. Az eredeti moziban Charles Barkley, Shawn Bradley, Patrick Ewing, Larry Johnson és Muggsy Bogues voltak Jordan partnerei. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)