Hirdetés

Joker, a Maszk és Pennywise is feltűnhet a Space Jam 2-ben

|

Az NBA sztárjai mellett a Warner Bros. rengeteg ikonikus franchise-ából láthatunk majd szereplőket a vegyes technikával készülő moziban.

Hirdetés

Az 1996-os Space Jam - Zűr az űrben leginkább azért lett népszerű, mert ez volt az első olyan, nagy költségvetésű film, ami népszerű rajzfilmfigurákat helyezett valós díszletek közé. Nem mellékesen olyan sztárok jelentek meg benne, mint a karrierje csúcsán álló NBA játékos, Michael Jordan, vagy a szintén népszerűsége teljében tündöklő Bill Murray. A folytatás hasonlóan ambiciózus vállalkozásnak tűnik, és előfordulhat, hogy a Warner karaktereinek színe-java megjelenik majd benne. 

Hirdetés

Azt már korábban bejelentették, hogy rengeteg NBA és WNBA játékost láthatunk majd a Space Jam második részében, élükön LeBron Jamesszel. Most olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy a Warner Bros. ezt a filmet - kicsit a The Lego Movie-hoz hasonlóan - egy olyan alkotásnak szánja, melybe a tulajdonukban lévő rengeteg népszerű széria karaktereit gyömöszölheti be.

Egyes pletykák szerint a Harry Potter, a Mad Max, a Mátrix, a Maszk, az Az és a Batman franchise-ok szereplőit is láthatjuk majd. Ezt látszik megerősíteni az a kép is, ami nemrégiben szivárgott ki, melyen Pennywise, a Maszk és Joker láthatók:

A kép persze igen rossz minőségű, így nem feltétlenül érdemes készpénzek venni a karakterek feltűnését, de ha valóban a fentiekhez hasonló mozi készül, akkor mindenképp egy érdekes filmélménnyel lesz dolgunk 2021. július 16-tól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)