Hirdetés

Space Jam - Tony Hawkkal készült volna a törölt folytatás

|

Kosárlabda helyett persze a gördeszkázás került volna előtérbe.

Hirdetés

LeBron James főszereplésével jelenleg is készül a Zűr az űrben folytatása, amiben nyilván újra a kosarazás került előtérbe.

Hirdetés

Azonban 2003-ban volt egy olyan koncepció, hogy a Bolondos dallamok karakterei Tony Hawkkal állnak össze. Erről a gördeszkás legenda mesélt a napokban. Hozzátette azt is, hogy az ügyesen Skate Jam névre keresztelt projektből azért nem lett semmi, mert a tárgyalások után egy héttel mozikba került és csúnyán bebukott (még a készítés költségeit sem hozta vissza) a Bolondos dallamok - Újra bevetésen, és ennek hatására a Warner Bros. átvariálta a terveit, határozatlan időre félretette a Skate Jamet.

Szerintetek működhetett volna a dolog?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)