Hirdetés

Tovább késik a Spawn film forgatásának kezdete

|

Valami nagyon megcsúszott Todd McFarlane terveivel, mert az általa tervezett horror képregényfilm még mindig nem akar a kamerák elé kerülni.

Hirdetés

Todd McFarlane volt a megálmodója a karakternek, és ő írta a film forgatókönyvét is. A rendezői székhez is ragaszkodott, attól függetlenül, hogy eddig még életében nem rendezett semmit sem. Lehet, hogy a tapasztalatlansága van útban, de akárhogy is, a Spawn forgatása tovább csúszik.

Hirdetés

Eredetileg az volt a terv, hogy 2019 elején már forognak a kamerák, de legfrissebb jelentés szerint a munkálatok egészen 2019 júniusáig nem fognak elkezdődni. Hivatalos indoklás a késésre egyelőre nincsen, de azt tudjuk, hogy mire a Blumhouse produkciós csapata a képbe került, addigra McFarlane-nek már készen volt a forgatókönyve. Még ha többször bele is kellett nyúlni, akkor is nehéz lenne elképzelni, hogy azzal lenne a probléma.

McFarlane egyébként kimondottan horrorfilmet akar csinálni a cuccból. Egy olyan képregény adaptációt akar, aminek vetítéséről a gyanútlanul beülő gyerekek sírva jönnek ki. Meglátjuk, hogy végül ez mennyire fog összejönni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)