Hirdetés

Még az is lehet, hogy a rajongók fogják finanszírozni az új Spawn filmet

|

Todd McFarlane-nek nem kevés pénzre van szüksége a projekthez, és lehet, hogy a közösségi kalapozást is igénybe kell vennie.

Hirdetés

Valószínűleg rengetegen megörültek, amikor 2 éve ezelőtt bejelentették, hogy készül a vadonatúj Spawn mozi. Sajnos azóta nem sokat haladtak a munkálatok, és a jelek szerint most újabb akadállyal kell szembenéznie a szuperhős atyjának, amihez már lehet, hogy a közönség segítségére is szükség lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, Todd McFarlane megunta, hogy a stúdió nem igazán kapkodja el új filmjének a finanszírozását. Saját állítása szerint összesen 20 millió dollárra lenne szüksége, de sajnos nincs ennyi pénze a projektre. Azonban emiatt a költségeket álló fejesek beleszólhatnak a munkába, és amíg ők a könnyedebb, PG-13-as mókákat kedvelik, McFarlane egy sötétebb, R-es besorolású, felnőtt mozit szeretne megalkotni.

Spawn atyja nagyon elhivatottnak tűnik, ki akarja játszani ezt a rendszert, ha kell, akkor közösségi finanszírozás segítségével. Felvetette az ötletet, hogy indít egy Kickstarter-kampányt, és ha 20 millióan beszállnak egyetlen dollárral, már meg is oldódtak a pénzügyi gondok. Sőt, utalt még arra is, hogy Hollywoodon kívül is akadnak olyan emberek, akik támogatnák a projektet, de nem tudni, pontosan kikre gondolt. Utóbbi nyilván komolyabbnak tűnő alternatíva, de könnyen lehet, hogy a félig viccnek tűnő közösségi finanszírozásból is lesz valami, ha McFarlane tud valami olyat villantani a közönségnek, amitől lázba jön.

Ti támogatnátok ilyen módon a Spawn filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)