Hirdetés

Egy szót sem szól a címszereplő a Spawn filmben

|

A Spawn film írója szerint egy nem mindennapi szuperhősös mozin dolgoznak, amiben Al Simmonsnak semennyi szöveget nem adnak majd.

Hirdetés

Tavaly nyáron derült ki, hogy Todd McFarlane maga felügyeli az általa megalkotott képregényes karakter, Spawn legújabb filmes feldolgozását is. Erről a projektről nemrég bővebben mesélt egy interjúban, ami alapján egyáltalán nem egy szokásos szuperhősös mozit kapunk majd.

Hirdetés

Elárulta, hogy a sztorit már véglegesítették, a következő lépés a (viszonylag kicsi, nagyjából 10 milliós) költségvetés összeállítása és a szereplőválogatás lesz. A Spawn mozit egyébként valószínűleg azért is tudják majd kevesebb pénzből összeállítani, mert nem egy hagyományos akciómoziról lesz szó.

"Nem szuperhősös film lesz, legalábbis szerintem a legtöbben nem hívnák annak. Inkább egy természetfeletti thriller, mint egy csomó jó hátborzongató film. De a film egyetlen fantasztikus eleme Spawn, minden más normális. (...) R-besorolású lesz, de nem mind a Deadpool, ahol csak néhány b-betűs szó meg egy pucér fenék volt és nem is úgy, mint a Logan. Valódi, tényleg igazi traumáról beszélünk, olyan komoly lesz, amennyire csak lehet"

- mondta a karakter megálmodója.

McFarlane-nek egyébként egy jó hasonlata is akadt, amin keresztül elmagyarázta, hogy a mozi hogyan is viszonyul majd a bérgyilkosból lett, szuperképességekhez jutó szereplőhöz.

"Úgy tudnám elmagyarázni, hogy ez lesz az én Cápám. Spawn nem szól egy szót sem az egész film alatt, ahogy az a Cápában is volt. Az a seriffről és az emberekről szólt, ahogy egy kísértetet üldöznek. A főszerep nem Spawné lesz, hanem egy zsarué, mint Brody seriff. Szerintem sikerül majd megszereznünk egy elég nagynevű színészt, akit szeretnénk. A szuperhősös filmekkel szemben nem kell sminket viselnie vagy hosszasan edzenie. Csak játszania kell majd,"

- mondta McFarlane.

Nektek hogy tetszik a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)