Hirdetés

Hivatalos: készül az új Spawn film!

|

20 év után térhet vissza a mozivászonra a '90-es évek egyik legnépszerűbb szuperhőse.

Hirdetés

A Todd McFarlane által megálmodott Spawn 1992-ben debütált, és rövid időn belül az egyik legnépszerűbb képregénnyé nőtte ki magát. Most, hogy az elmúlt években egyre több rég látott karakter tért vissza a mozivászonra, sok rajongó imádkozott, hogy Spawn se merüljön feledésbe.

A karakter atyja, Todd McFarlane hozta nyilvánosságra, hogy már majdnem befejezte az új film megírását:

"Befejeztem a forgatókönyvet, de még dolgozni kell rajta egy kicsit. Jelenleg 183 oldal, de a producerek inkább a 120-at szeretik. Ettől függetlenül szerintem valahol 140 körül fogok megálni, mert bent hagyom magamnak a részleteket."

McFarlane szerint a film nagyon más lesz, mint az 1997-ben bemutatott mozi, ezúttal ugyanis a főhős alig fog szerepelni a vásznon. Inkább olyan lesz, mint egy szellem szuperhős jelmezben. Az író A cápa című filmhez hasonlította a dolgot, ahol a szörnyeteg mindig jelen van és rányomja a bélyegét az egész filmre, de csak nagyon ritkán, rövid időre bukkan fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)