Hirdetés

Kiderült az igazság az új Spawn filmről

|

Maga a rendező cáfolt egy, a film főszereplőjével kapcsolatos híresztelést.

Hirdetés

Spawn nem csupán a Mortal Kombat 11-ben lendült mozgásba, hanem a Joker sikerének köszönhetően Todd McFarlane régóta dédelgetett filmváltozata is megvalósulhat végre. Pár napja még azt mondta a karakter atyja, hogy idén elkezdődhet a reboot forgatása, azóta viszont szárnyra kapott egy pletyka, amely azt hirdette, hogy van némi gond a projekttel. 

Hirdetés

Az a spekuláció terjedt ugyanis az interneten, hogy a főszerepre megnyert Jamie Foxx kihátrált a film mögül, azonban - ahogyan azt Todd McFarlane megerősítette Twitteren - ez téves információ, a színész továbbra is a fedélzeten van és nem történt változás. McFarlane szerint egyesek azt érthették félre, hogy korábban egy Oscar-díjas személy távozott a projektből, azonban ez nem Foxxot takarta, hanem egy forgatókönyvírót, akinek a produkció már nem fért bele az ütemtervébe. 

Spawn tehát továbbra is Jamie Foxx lesz egy komor, R-kategóriás adaptációban, McFarlane írásában és rendezésében, amely a Blumhouse Productions mintájára nagyjából 10-12 millió dollárból készül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)