Hirdetés

Kik lesznek a Spawn film főszereplői?

|

Hiába Spawn szerepel a készülő képregény-feldolgozás címében, nem kizárólag körülötte forog majd a történet, erről mesélt nemrég a legújabb mozi készítését irányító Todd McFarlane.

Hirdetés

Todd McFarlane csak nemrég véglegesítette a Spawn forgatókönyvét és csak most kezdték meg a szereplőválogatást, úgyhogy még odébb van a premier, a rendezőnek pedig akad némi ideje különböző interjúkban mesélni alkotásáról. A néma címszereplő kapcsán nemrég elárulta, hogy egy, az ügyében nyomozó rendőr válik tulajdonképp a főszereplővé, de most még többet árult el a központi karakterekről.

Hirdetés

McFarlane nemrég a ComicBook.com-nak adott egy interjút, amit lejjebb láthattok, ebben például a film várható hosszáról, a casting folyamatának jelenlegi állapotáról, ennek kapcsán árulta el el a rendező, hogy nem feltétlenül azok a szereplők jelennek meg, akikre számítanánk.

"Vegyünk sorra néhányat a szereplők közül. Felhoztad Samet és Twitchet, ami úgy gondolom, egy természetes reakció, de épp tárgyalunk a BBC Americával, Kevin Smith és én a tévéképernyőkre hozzuk el azt a két karaktert. Sam nincs benne ebben a filmben,a forgatókönyvben legalábbis. Twitch benne van és ennek a filmnek fontos a rendőrségi része, de Sam ekkor még az én elképzelésemben lévő történetben nem a társa. Szóval a fontos szerepek között értelemszerűen ott lesz Twitch és Spawn, ez a két legfontosabb."

"Aztán van még egy rendőr, Twitch jelenlegi társa, (...) szerintem ez is egy nagy szerep, egy vaskos szerep, szerintem erre is tudunk majd szerezni egy elég jó színészt. És aztán lesz egy női főszereplőnk is, de nem egy szerelmi szál miatt, vagy a szokásos klisés megoldásokkal. És van még néhány fontos szereplő, de nálam ők a nagy négyes."

Mit gondoltok, jól döntött McFarlane, hogy a híresebb Spawn-karakterek közül néhányat kihagy, hogy egy korábbi sztorit mesélhessen el?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)