Hirdetés

Maga Todd McFarlane készíti az új Spawn mozifilmet

|

A Spawn atyja ma erősítette meg, hogy készül a film, nem is akármilyen stúdió gondozásában.

Hirdetés

Dübörög a San Diego Comic Con, Todd McFarlane viszont nem egy panelnél, hanem simán a saját Facebook-oldalán jelentette be, hogy ő maga írja és rendezi az új Spawn filmet.

Hirdetés

Spawn karakterét McFarlane már 25 éve alkotta meg. Azóta készült hozzá 1997-től egy három évadon keresztül futó animációs sorozat, és ugyancsak 1997-ben egy egész estés mozifilm. A rajzfilm még Emmy-díjat is zsebelt be, a film viszont bukott, a kritikusok nagyon lehúzták (pedig John Leguizamo alakítása azért emlékezetes volt). A szuperhősös filmek viszont az utóbbi években nagyon népszerűek és sikeresek, így nem meglepő, hogy a Spawnnal is újra próbálkoznak. Mint mindennel manapság.

A készítő azt is elmondta, hogy már stúdiót is talált a filmnek, a Jason Blum által alapított Blumhouse égisze alatt fut majd a produkció. A Blumhouse egy kicsi, viszonylag kis költségvetéssel dolgozó stúdió, viszont olyan filmek köthetők hozzájuk, mint az idei év egyik legjobbja, a Tűnj el! (Get Out).

Mit szóltok a bejelentéshez, várjátok már az új Spawn mozit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)