Hirdetés

Todd McFarlane a Joker sikerét látva még jobban bízik egy R-besorolású Spawn filmben

|

A képregényes legenda szerint a Venom és a Joker fogadtatása elősegítheti, hogy végre egy kellően brutális és sötét mozit rakhassanak össze saját karakterének is.

Hirdetés

Nemsokára a videojátékok világában, azon belül is a Mortal Kombat 11-ben teszi tiszteletét Todd McFarlane ikonikus antihőse, Spawn, vagyis az Ivadék. Az alkotó viszont nem állna meg itt, ugyanis nagyon szeretné újra szélesvásznon látni a karaktert, mivel szerinte az 1997-ben megjelent film kiadói nyomásra végül nem kapta meg az R-besorolást, viszont ez elengedhetetlen lenne, hogy egy hű adaptáció láthasson napvilágot.

Hirdetés

McFarlane a New York Comic-Conon beszélt arról, szerinte nagyon jó, hogy a nagy stúdiók végre kezdenek rájönni, egy szuperhősfilm nem csak akkor lehet sikeres, ha megfelel a PG-13-as besorolás kritériumainak. Nagyon szorít azért, hogy a Joker taroljon a kasszáknál, ugyanis eddigi tapasztalatai alapján, ha valami bejön, akkor azt Hollywood elkezdi sokszorosítani, így a komor hangulatú, felnőtteket célzó, képregényekből készülő mozik előtt nagy jövő állhat. 

"Abban reménykedem, hogy a tavaly megjelent Venom kicsit megdobja az esélyeimet, amikor valakiben felmerül, hogy »Hé, a fickónak, aki a Venom egyik alkotója volt, van egy másik karaktere is, akit Ivadéknak  hívnak.«"

- nyilatkozta a legendás képregényrajzoló. Azt is hozzátette, hogy már az 1997-es, vegyes fogadtatású Spawn film első változata is R-besorolású volt, de a korszak standardjának megfelelően, végül inkább kivágták belőle a durvább jeleneteket - a durvább rendezői verzió egyébként lemezes formában ma is elérhető.

Ti örülnétek egy brutálisabb Ivadék filmnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)