Hirdetés

A Joker sikere után még idén elkezdődhet a Spawn reboot forgatása

|

Todd McFarlane remek hírekkel szolgált: minden adott ahhoz, hogy egy brutális, R-besorolású Spawn mozit kapjunk, ami felett teljes kreatív kontrollt élvez a képregényes legenda.

Hirdetés

Évek óta húzódik már a Spawn reboot projektje, de csak nem akartak a film körül felpörögni az események. A Joker hatalmas kritikai, pénzügyi és szakmai sikere után viszont megváltoztak a játékszabályok Hollywoodban. Todd McFarlane szerint még idén elkezdődik a forgatás, és nem ez volt a egyetlen jó hír, amit a képregényes antihős megalkotója a rajongók orrára kötött. 

Hirdetés

McFarlane a vancouveri Fan Expo nevezetű rendezvényen volt az egyik panelbeszélgetés vendége, itt pedig nem túl meglepő módon az új Spawn mozi is szóba került. Mikor a filmről kérdezték, az Image Comics alapítója így felelt: 

"Mindenki R-besorolású, sötét képregényfilmet akar Hollywoodban, Spawn pedig a listájuk elején szerepel. Folyamatosan érkeznek a telefonhívások. Beszéltem több Oscar-díjas emberrel, felsorakoztak a befektetők. Minden megváltozott a Joker óta: korábban nekem kellett azért könyörögnöm, hogy a Spawn film sötét és elborult legyen, most ők kérik ezt. Szóval elárulom nektek, még ebben az évben össze fogjuk hozni. Még idén. És én fogom rendezni. Bizony, én rendezem a filmet". 

Todd McFarlane-nek egyébként nincs konkrét filmes rendezői tapasztalata (eddig csak videoklipeken dolgozott), de ő alkotta meg a karaktert, ő írta a Spawn reboot forgatókönyvét, szóval kevés nála kompetensebb ember létezik ennek a feladatnak az elvégzésére. Korábban felmerült, hogy Jamie Foxx alakítja majd a főszereplőt, Al Simmonst, vagyis Spawnt, Jeremy Renner pedig Twitch Williams szerepében bukkanhat fel. Mivel Foxx nyert már Oscar-díjat, Rennert pedig jelölte már az Akadémia, simán elképzelhető, hogy McFarlane rájuk gondolt a fenti nyilatkozatában, de azért inkább várjuk meg a hivatalos szereposztást. Amíg pedig türelmesen várakozunk, nézzünk is meg egy olyan Pearl Jam klipet, amit McFarlane rendezett (Kevin Altierivel együtt). 

Ti örültök, hogy a jelek szerint R-besorolású filmben láthatjuk újra Spawnt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)