Hirdetés

Spider-Gwen egyszer összeállított egy Avengers csapatot, amiben csak Gwen Stacy variánsok voltak

|

Ha Spider-Gwent amúgy is imádják a képregényolvasók, miért ne örülnének Iron Gwennek vagy épp Captain Gwen-Mericának?

Hirdetés

Ha valaki úgy gondolja, az MCU most végképp követhetetlenné és bonyolulttá válik, hiszen több hamarosan érkező mozifilm is teljesen egyértelműen behozza a filmes világba a párhuzamos univerzumok koncepcióját, akkor ne nagyon nézzem a Marvel Comics kiadványai felé. A képregényekben ugyanis ezer éve létezik a multiverzum, minden ismert hősből végtelen másik verzió is küzd a gonosz ellen. 

Spider-Gwen (avagy későbbi neve szerint Ghost-Spider) épp egy ilyen alternatív univerzumos karakter, ő gyakorlatilag egy Pókemberéhez hasonló képességekkel bíró Gwen Stacy - Gwen ugyebár az eredeti képregényekben Peter Parker nagy szerelme volt, viszont meghalt, mikor Pókember a Zöld Manóval harcolt.

Hirdetés

Az évek során több saját sorozatot és minisorozatot kapott már Spider-Gwen, mi most a 2020-as Gwen Stacy miniszériával foglalkozunk, ennek első lapszámában kaptuk meg ugyanis az alábbi kétoldalas képet.

Sajnos külön történet nem tartozott hozzá, így csak remélni tudjuk, egyszer jobban is kibontják majd ezt a sztorit, melyben egy Ultron és Zöld Manó keverékének tűnő gonosz ellen harcolnak a Gwen variánsok.

A kép alapján Spider-Gwen mellett az A-Gwen-Gers csapat tagja még egy-egy olyan Gwen is, akik Amerika Kapitány, Sólyomszem, Hulk, Vasember és Thor alternatív változatai.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Érdemes azt is megjegyezni, hogy a csapattagok mind-mind különböző hangszerekhez vannak hozzárendelve, sőt ezek meg is jelennek a jelmezükben. Spider-Gwen saját képregényeiben egy zenekarban dobol, erre utal ez a kikacsintás.

2018-ban egyébként készítettünk már egy részletes magyarázóvideót Spider-Gwenről. Ha eddig még nem láttátok volna, akkor nem késő pótolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)