Hirdetés

Előzményvideót kapott a Pókember: Irány a Pókverzum!, főszerepben Póksonkával

|

A néhány perces videóból kiderül, mi történt a furcsa szuperhőssel még a tavalyi film eseményei előtt.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy 2018 egyik legjobb szuperhősös mozija a Pókember: Irány a Pókverzum! volt, amiben a hálószövő több változata is tiszteletét tette, és együtt küzdöttek meg a rosszfiúkkal. A mozi egyik legfurcsább szereplője egyértelműen Póksonka volt, aki most egy újabb animációs alkotásban tért vissza.

Hirdetés

A Spider-Ham: Caught in a Ham nevű előzménysztoriból kiderül, hogy mi történt Peter Pacallal, vagyis a csodálatos Póksonkával, mielőtt találkozott volna a többi Pókival a mozivásznon. A közel négyperces videóban hősünk épp lengedezik a városban, amikor is a gonosz Doctor Crawdaddy fogságába esik, és valahogy ki kell vágnia magát ebből a szorult helyzetből. A kisfilm jópofa rajzfilmes látványvilágot kapott, és természetesen tele van rossz szóviccekkel, szóval ha hiányzott volna már a jó öreg Póksonka, akkor mindenképp nézzetek bele.

Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)