Hirdetés

Saját képregényt kap Póksonka

|

A Pókember: Irány a Pókverzum legfurcsább hőse önálló kalandban kaparja ki a gesztenyét.

Hirdetés

Sokakat ért meglepetésként, mikor a zseniális Pókember: Irány a Pókverzumban felbukkant a hálószövő több alternatív változata is, mint például a mesehős Spider-Ham, noha a habókos karakter már a 80-as években szórakoztatta a fiatalabb korosztályt. 

Hirdetés

Talán a Pókverzumban nem szerepelt sokat, azonban Póksonka hamarosan megkapja a neki kijáró figyelmet egy saját, ötrészes képregény formájában: a Peter Porker, the Spectacular Spider-Hamet Zeb Wells (The Amazing Spider-Man, Spider-Man's Tangled Web, Carnage) írásában, illetve Will Robson (Spider-Man, Deadpool) illusztrálásában élvezhetik majd azok, akik kíváncsiak a pókmalacra. 

Egyelőre fogalmunk sincs, hogy miről fog szólni Peter Pacal saját képregénye, de az biztos, hogy egyesítenie kell erejét a valódi Peter Parkerrel, hogy különleges erejükkel és humorukkal felvegyék a harcot... talán a rekeszizmainkkal szemben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)