Hirdetés

Spider-Man: Far from Home - új ruhában fotózták le Pókembert a forgatáson

|

A képregények kedvelőinek ismerős lehet ez a szerkó, remélhetőleg hamarosan kevésbé homályos képeken is láthatjuk majd.

Hirdetés

Teljes fordulatszámon pörög a Spider-Man: Far from Home forgatása, a felvételek helyszínén pedig sikerült a szemfüles rajongóknak pár érdekes fényképet lőniük. Ezeken Pókember nem a megszokott vörös-kék ruhájában pompázik, hanem egy sokkal sötétebb szerkót hord. 

Hirdetés

Teljesen egyértelmű, hogy ez a fekete pókruha nem egy szimbióta, hanem valódi szövetből készült szerelés. Leginkább a Spider-Man Noir képregények főhősének göncére haza a cucc, így a legvalószínűbbnek az tűnik, hogy a ruci egy homage, vagyis tisztelgés a 2009-ben indult alternatív univerzumos képregényszéria előtt. A Spider-Man Noir sztorija egyébként 1933-ban, a nagy gazdasági világválság idején játszódik és a fővonalas képregényekben látottaknál jóval kegyetlenebb Peter Parker a főszereplője, aki brutális leszámolásba kezd a New York-i alvilágban, mivel meg akarja bosszulni bácsikája, és Ben Urich halálát. 

Nos, a Spider-Man: Far from Home-ban biztosan nem egy 85 évet az időben előre utazó Pókember bukkan fel, mindössze arról lehet szó, hogy Peternek valamiért álcáznia kellett magát, vagy épp nem volt kéznél a hivatalos felszerelése és alkalmi öltözék után kellett néznie. A ruha teljesen fekete, még pókjel sem található rajta, a szemlencséket pedig egy csinos kis pánt tartja a helyén, pont, mint a Spider-Man Noir képregényekben.

Remélhetőleg hamarosan még több részletet megtudhatunk a készülő filmről, elvégre még azt sem jelentették be hivatalosan, hogy tényleg Mysterio lesz a rosszfiú, és Jake Gyllenhaal alakítja őt. A Spider-Man: Far From Home 2019 júliusában landol a mozikban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)