Hirdetés

Pókember: Idegenben - még ezen a héten jön az első trailer?

|

Könnyen lehet, hogy három Marvel trailerrel is gazdagabbak leszünk a hét végére.

Hirdetés

Collider jelentése szerint a Sony és a Marvel a Sao Paulóban rendezett CCXP nevű showra fogja kivinni a Pókember: Idegenben első trailerét. A Sony Pictures panelje 8-án, helyi idő szerint este 8-kor lesz.

Hirdetés

A hírt nem erősítette meg ugyan a Marvel (valószínűleg nem is fogják, akkor sem, ha igaz), de elnézve, hogy mennyi, a képregény-óriáshoz köthető panel és fellépő lesz, egyáltalán nem tűnik lehetetlennek a bemutató. A Slash Filmes Peter Sciretta szerint is nagy nap lesz a szombat egy bosszúállónak.

A héten már kaptunk egy Captain Marvel trailert, és ha igazak a pletykák, akkor a Bosszúállók második felvonásának előzetese sincs már messze. Ha tényleg mindent megkapunk a héten, akkor ez lesz a legdurvább hype hét az MCU történelmében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)