Hirdetés

Spider-Man: Far From Home - két Marvel veterán is visszatér a filmben

|

Szépen lassan kezd összeállni a stáblista.

Hirdetés

A Pókember: Hazatérés immár az ötödik olyan film lesz, amelyben a Marvel Studios és a Sony együtt dolgozik, szóval a jelek szerint mindkét félnek igencsak megéri a pár éve indított együttműködés. Egyelőre nem sokat tudunk magáról a moziról, például a főgonosz kilétét sem erősítették meg ezidáig, de legalább az kiderült, hogy két régi karakter is újra színre lép a Spider-Man: Far From Home-ban.

Hirdetés

A legfrissebb hírek szerint ugyanis Samuel L. Jackson és Cobie Smulders is szerepel a filmben, tehát Nick Fury és Maria Hill felbukkanására is számíthatunk. A Bosszúállók: Végtelen háború stáblistás jelenetének fényében ez elég izgalmasnak tűnik. A Marvel Ultimate univerzumában (innen emelték egyébként át a színes bőrű Nick Furyt is) elég szoros a kapcsolat Fury és az ifjú Pókember között, szóval annyira nem is meglepő, hogy a S.H.I.E.L.D. egykori fejese tiszteletét teszi a második pókkalandban. Eddig ugyebár inkább Tony Stark volt Peter Parker mentora, de mivel elvileg az új Pókember film pár perccel a Bosszúállók 4 után játszódik, könnyen lehet, hogy akkorra már elveszítjük Vasembert. Ez legkésőbb jövő április végén vagy május elején fog kiderülni (országoktól függően), akkor lesz esedékes ugyanis az új Avengers film premierje. 

Samuel L. Jacksont egyébként az 1990-es években játszódó Marvel Kapitány moziban is láthatjuk majd, szóval mostanában elég sok dolga akad a Marvel filmes univerzumában. A színész korábban is utalt már arra, hogy szerepelni fog az új Pókemberben, de csak most vált hivatalossá a dolog. 

Ti örültök, hogy Fury és Hill feltűnik majd a Spider-Man: Far From Home-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)