Hirdetés

Egyetlen Spider-Man-jelenet képes tökéletesen ábrázolni a Sony és a Marvel töketlenkedését

|

Kérdezd meg May nénit és Happyt, hogy mik a terveik a jövőre nézve, képzeld oda a Sony és a Marvel közti évődést, és egy csodálatosan szomorú mém lesz belőle, amit remekül bemutatja a jelenlegi helyzetet.

Hirdetés

Sajnálom, ha ismét felkavarom az összes (hozzám hasonló) Pókember rajongó napját, de sikerült egy olyan kreatívan összetákolt videós mémbe belefutni, amiért most befoglalnám kicsit a GSO hírfolyamát, hogy együtt sírjunk és nevessünk. Adott ugyebár a globális, multis cégekre jellemző teszetosza szerencsétlenkedés, miszerint ugyebár a bevételek növekedése okán beáldozható minden, de azért fontos a PR, meg az arculat, és a rajongóknak azt kell hinniük, hogy fontosak számunkra, hangjukat nem nyomja el a kassza csöngése és a bevételi tervek slide-jainak suhanása. Szóval Spider-Man nem lesz az MCU része, de persze lehet, hogy mégis lesz. Hogy mit lehet nyerni és veszíteni a szakítással, arról egy videót is készítettünk nektek

Hirdetés

A jelenlegi hidegháborús helyzetet viszont képtelenség ennél frappánsabban és ügyesebben ábrázolni, elég hozzá egy jelenet a Pókember: Idegenbenből (amelyben Peter nénikéjét és Happyt vonja felelősségre kis kalandjuk okán), és a Nojiroh nevű alkotó kreativitása, aki képregényes formába öntve mutatja meg nekünk tökéletesen a Disney és a Sony évődését. Imádnivaló:

"the talk"

Ti mit gondoltok: lesz még itt szerelem, vagy vége a nyárnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)