Hirdetés

Pókember: Hazatérés - újabb rosszfiút lepleztek le

|

Az új filmben Pókembernek bizony meggyűlik majd a baja a sok rosszfiúval, akikhez újabb karakter csatlakozott.

Hirdetés

Pontosan egy hét választ el minket a Pókember: Hazatérés debütálásától, így kissé (na jó, nagyon) irigyeljük azokat, akik láthatták már az új részt. Addig is maradnak az infómorzsák, amik előrevetítik, mire számíthatunk a filmben.

A különféle interjúk és újságírói kérdések ellenére az Instagramon derült fény az egyik színész karakterének kilétére. Michael Mando gonosztevőjéről van szó, aki egy LEGO figura segítségével osztotta meg a nyilvánossággal, hogy Skorpiót játssza a Pókember: Hazatérésben.

Skorpiónak számos változata jelenet meg az évek folyamán, de a legismertebb talán MacDonald Gargan személye. Először a Amazing Spider-Man #19 képregényben bukkant fel, majd Pókember egyik főellenségévé vált. Története nagyon hasonló Peter Parkeréhez: ő is J. Jonah Jamesonnak dolgozott mint magánnyomozó és az volt a feladata, hogy Pókemberről képeket készítsen. Az eredménytelen nyomozás után egy kísérletben vett részt, aminek keretében egy skorpió DNS-ét fecskendőzték be a szervezetébe, amitől teljesen elvesztette a józan eszét és felesküdött, hogy legyőzi Pókembert. Emberfeletti erejét egy különleges öltözet is kiegészíti. 

Arra vonatkozólag nem érkezett hír, hogy mekkora szerepe lesz Skorpiónak a filmben. Az biztos, hogy Vulture, Tinkerer és Shocker is Pókember életére tör, így biztos sok dolga lesz az ifjú hálószövőnek. A pletykák szerint még egy rosszfiú is feltűnik: ő Prowler, akit Donald Glover alakít.

Minden kérdésre választ kapunk július 6-án, amikor is a mozikban debütál a Pókember: Hazatérés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)