Hirdetés

Megvan a Pókember: Hazatérés folytatásának címe

|

Tom Holland a szivárogtatások nagy mestere, de már nehéz elhinni, hogy nem szándékosan csinálja.

Hirdetés

A legújabb Pókembert játszó színészt általában kollégái még időben leintik, mielőtt elszólja magát, de ha egyedül van, nincs, aki megállítsa.

Hirdetés

Most kiposztolt egy videót, melyben elárulta, hogy a Hazatérés jövő nyáron debütáló folytatásának címe Spider-Man: Far From Home lesz, ami magyarul valahogy úgy hangzik majd, hogy Pókember: Távol az otthontól. Alighanem ennél jobban, a fordítók kreatívabbak, mint én vasárnap reggel.

Sorry for no announcements, but I love you guys ♥️

A post shared by ✌️ (@tomholland2013) on

Valószínűleg szándékos "szivárogtatásról" van szó, még rá is játszik azzal, hogy azt mondja, "bocsi, hogy nincs most bejelentés", majd jól láthatóan lengeti a táblagépet a logóval. Mindenesetre ezt már tudjuk, de azzal kapcsolatban, hogy mikor játszódik a film, vagy mi lett a karakter sorsa a Végtelen háború után, nem lettünk okosabbak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)