Hirdetés

Pókember: Hazatérés 2 - megvan a főgonosz, és az is, ki játssza?

|

Jövő nyáron mutatják be a következő Pókember filmet, és most pletykákból hallunk arról, ki okoz majd kavarodást New Yorkban.

Hirdetés

Valószínűleg a Bosszúállók 4 jövő májusi bemutatójáig nem lesz  teljesen egyértelmű, mi a helyzet az azt követő filmekkel, mikor játszódnak, és hogyan oldódnak meg azok a gondok, amik a Végtelen háborúban felmerültek.

Hirdetés

Addig is türelmesen várunk, és reméljük, hogy a Marvel elárul ezt-azt. A The Hollywood Riporter jelentése szerint a július 4-én bemutatkozó Pókember: Hazatérés 2 főgonosza Mysterio lesz, avagy Quentin Beck, aki illúziókeltéssel randalírozik a városban. A szerepre állítólag Jake Gyllenhaalt kérték fel, de egyelőre még nem biztos, hogy ő fogja játszani.

Emellett Michael Keaton is visszatérhet Keselyűként.

Ti örülnétek ezeknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)