Hirdetés

A Pókember: Hazatérés írói visszatérnek a következő részre

|

Összeáll az írói stáb, hogy a folytatást is papírra vessék, ráadásul ebben a rendező is segíteni fog, aki szintén visszatér a második részre.

Hirdetés

A Spider-Man: Homecoming sokaknak volt a jelenlegi Marvel Cinematic Universe fázis csúcsa. A szerkesztőségünk Pókember rajongói (én) is imádták, nem véletlenül: tökéletesen sikerült elkapni a karakter lényegét. A folytatás miatt sem kell aggódnunk mert úgy tűnik, hogy az előző rész kulcsfigurái visszatérnek a második részre.

A Hollywood Reporter jelentése szerint jó eséllyel Erik Sommers és Chris McKenna fogják írni a második részt is, ráadásul a rendezői székben is az a Jon Watts ül majd, aki a Hazatérést is levezényelte. Mármint ha minden a tervek szerint megy.

Egyelőre a végleges tárgyalási fázisban vannak a dolgok, tehát még nem 100 százalékos egyik megállapodás sem, de innentől azért meglepő lenne, ha változások történnének.

Az egyelőre cím nélküli Pókember folytatás a tervek szerint 2019. júliusában debütál majd. Mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)