Hirdetés

Spider-Man: Homecoming - megjöttek az első plakátok

|

Három poszter jelent meg az új Pókember film hivatalos Twitter csatornáján, és abból csak az egyik néz ki igazán jól.

Hirdetés

Idén három filmmel bővül a Marvel filmes univerzum, melyek közül a második lesz a nyáron bemutatásra kerülő Spider-Man: Homecoming (előtte, májusban A galaxis őrzői 2, utána novemberben a Thor: Ragnarok érkezik).

Az Amerika kapitány: Polgárháborúban már szerepelt az új Pókember, és szimpatikus volt mind a karakter legújabb változata, mind maga a színész. Valószínűleg hasonló lazáskodásra számíthatunk a júliusban bemutatásra kerülő filmtől is - ezt sugallják a plakátok, melyek közül kettőn a jelmezes Parker csimpaszkodik, egyen pedig pihen. Az első kettőn nagyon látszik, hogy számítógéppel rajzolták, az utolsón annyira nem.

És természetesen ilyen is kellett:

Mit szóltok ezekhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)