Hirdetés

Pókember: Hazatérés - Tom Hollandot lenyűgözte az akciófigurája

|

Felbecsülhetetlen Tom Holland reakciója, amikor először meglátja az ő róla mintázott akciófigurát.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik az első olyan Pókember film, ami a Marvel egyre csak bővülő filmes univerzumához tartozik, ilyenkor pedig teljesen hétköznapi dolog, hogy ellepik a piacot a kapcsolódó akciófigurák és egyéb merchandise termékek.

Természetesen a film főszereplőjéről, Tom Hollandról is mintáztak egy figurát, aki a napokban szembesülhetett is saját magával egy sajtóesemény keretében. Elég szürreális lehet egy ilyen találkozás, Holland arckifejezése pedig mindent elmond:

A színész egyébként mindig is nagy rajongója volt a karakternek és teljesen komolyan veszi a vele járó felelősséget, ugyanis a közelmúltban még egy gyermekkórházat is meglátogatott a kosztümben. Ti várjátok már a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)