Hirdetés

Spider-Man: Homecoming - titokzatos videó a forgatásról

|

A következő önálló Pókember film rendezője, Jon Watts az Instagramon osztott meg egy rövidke felvételt a film munkálatairól.

Hirdetés

A Marvel filmes univerzumának legutóbbi darabja, az Amerika Kapitány: Polgárháború teljesen új életet lehelt az eddig a Pókember filmes karrierjébe, hiszen a legújabb Peter Parkert alakító Tom Holland még ezzel a rövidke szereplésével is felkeltette a közönség érdeklődését.

Természetesen a Marvel meg is kezdte a Spider-Man: Homecoming filmjének munkálatait, a gyártás megkezdése óta pedig a filmet rendező Jon Watts szorgalmasan osztotta meg a képeket és a videókat az Instagramon. Ha akartok párat látni, akkor katt ide.

Most ismét közzétett egy felvételt, azt azonban már nem árulta el nekünk, hogy pontosan mit látunk a rövid videón, szóval azt leszámítva, hogy valami kaszkadőrmutatványra készülnek (ami egy Pókember filmben talán nem meglepő), nem sok derül sajnos ki.

TO SET ⬆️

A video posted by Jon Watts (@jnwtts) on

Ha van esetleg közöttetek filmes szakember (vagy csak nagyon lelkesen tudtok találgatni), akkor nyugodtan osszátok meg a hozzászólások között, hogy szerintetek mire kellhet a helikopter. Ha pedig rá vagytok kattanva az új Pókember filmre, akkor érdemes követni Wattsot, mert rengeteg apró részletet oszt meg a forgatásról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)