Hirdetés

Napi büntetés: ennél abszurdabb Pókember: Idegenben trailert még nem láttunk

|

Aldo Jones összedobta karrierjének talán legabszurdabb Weird Trailers paródiáját. Ha ismeritek a műfajt, akkor is erős anyag lesz, előre szólunk.

Hirdetés

Kevés olyan paródia trailer van, ami ennyire képes megosztani a GameStar szerkesztőségét, de Aldo Jones Pókember: Idegenben feldolgozása egyszerűen elhelyezhetetlen az iszonyatos/könnyfakasztóan vicces skálán, mindannyiunk számára más formát ölt (én speciel imádtam).

Hirdetés

A Weird Trailers sorozat legújabb darabjában felbukkan az összes többi Pókember (eggyel több is, mint kellene), egy sokkal kevésbé kedves Nick Fury, és szívünknek oly kedves X-Force tag is. Öt perc kőkemény agyzsibbasztás következik, rátok hagyjuk ennek értékelését, mi röhögtünk is, sírtunk is, válasszatok oldalt!

Nyilvánvalóan semmi szükség nem volt erre, de nem tudtunk szó nélkül elmenni mellette. Most ti jöttök: nevetős vagy kínokkal teli volt a videónézés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)