Hirdetés

Spider-Man: Into the Spider-Verse - újabb Pókemberek tűntek fel a Comic-Conon

|

A San Diego Comic-Con a Pókember rajongóinak is tartogatott néhány izgalmas meglepetést.

Hirdetés

Nem a Marvel's Spider-Man az egyetlen dolog, ami miatt idén izgulhatnak a hálószövő rajongói, hiszen decemberben érkezik a Spider-Man: Into The Spider-Verse animációs film, melyben Miles Moralesnek egy öreg, megfáradt Peter Parkertől kell megtanulnia, hogy mit kezdjen a képességeivel.

Hirdetés

A korábbi előzetesekben épp eleget láthattunk ahhoz, hogy megjöjjön a kedvünk a filmhez, viszont a San Diego Comic-Con látogatói újabb felvételeket nézhettek meg. Ugye a történetben Miles több párhuzamos dimenzió Pókembereit ismerheti majd meg (erre már csak azért is szükség van, mert az ő világában Peter már nem él), akik között még a képregényebb extrémebb figurái is feltűnnek.

Az exkluzív felvételen bemutatkozik Spider-Gwen, a Noir Pókember (akit Nicolas Cage alakít), az SPDR robotot iránító Penny Parker, valamint Spider-Ham (!!!), vagyis egy kosztümös malac, akinek John Mulaney adja a hangját.

A film szereplőit felvonultató panelen több színész is megszólalt, mint pl. a Milest megformáló Shameik Moore, aki elárulta, hogy szerinte egy fekete, mexikói szuperhőst alakítani hatalmas megtiszteltetés és fontos pillanat a képregények rajongói számára.

A film producerei szerint ők mindvégig ragaszkodtak hozzá, hogy Morales történetét mesélhessék el, hiszen Peter Parker sztoriját már mindenki kívülről fújja, amiben azért van igazság, ha megnézzük az utóbbi 10 év Pókember filmjeit.

Nektek hogy tetszik eddig a Spider-Man: Into The Spider-verse?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)