Hirdetés

Spider-Man: Into the Spider-Verse - animációs filmhez ilyen menő trailer még nem volt

|

A Sony Pictures legújabb animációs filmjének a főszereplője természetesen Spider-Man lesz, de három inkarnációja is felbukkan a moziban.

Hirdetés

A Spider-Man: Into the Spider-Verse animációs filmhez tavaly decemberben már érkezett egy rövidebb trailer. A mostaniban még több karaktert ismerhetünk meg, de akcióból és humorból sem szenvedünk hiányt.

Hirdetés

A történet Miles Morales Pókemberét helyezi a középpontba, akinek mentora lesz az eredeti, Peter Parker-féle, de már idősebb inkarnáció. Miles karakterét Shameik Moore, Peterét pedig Jake Johnson szólaltatja meg. A főbb szerepekben láthatjuk majd Kingpint (Liev Schreiber), Spider-Gwent (Hailee Steinfeld), Miles nagybátyját, Aaront (Mahershhala Ali), Miles szüleit, Jeffersont (Brian Tyree Henry) és Riot (Luna Lauren Velez), illetve May nagynénit (Lily Tomlin) is. Nézzétek meg az új trailert alább, megéri:

A sztori egy izgalmas multiverzumban ("pókverzumban"?) játszódik, ahol egy időben több ember is viselheti Pókember jelmezét. Peter Parker ezt a világot próbálja bemutatni Miles-nak, és a maga módján tanítani, mentorálni a legifjabb Pókembert.

A Spider-Man: Into the Spider-Verse várhatóan idén karácsonykor debütál a mozikban. Nektek hogy tetszik a trailer alapján?

Frissítve: Közben már a nemzetközi előzetes szinkronos verziója is nézhető (ez picit rövidebb, mint a fenti trailer): 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)