Hirdetés

Pókember: Irány a Pókverzum! - készül a folytatás és egy spin-off, amiben csak Póknők szerepelnek

|

Kicsivel több mint két hét múlva lesz esedékes az animációs film premierje, de ezt sem várták meg a nagy hírekkel.

Hirdetés

Mint azt minden valamirevaló Pókember-rajongó tudja, a Sony új animációs mozija, vagyis a Pókember: Irány a Pókverzum! december 13-án landol majd hazánkban. Nyilván komoly sikerre számít a rajzfilm mögött álló stúdió, mivel elvileg már most berendelték a második részt és egy teljesen új projektet is. 

Hirdetés

A friss hírek szerint egyrészt kapni fogunk egy valódi folytatást, amit Joaquim Dos Santos rendezhet - neki korábban az Avatar: The Last Airbender rajzfilmsorozatot és a Netflix-féle Voltron szériát köszönhettük. Ezzel párhuzamosan viszont Lauren Montgomery (aki ugyancsak az említett Voltronon dolgozott korábban, illetve a Batman: Year One és a Superman/Batman: Apocalypse társrendezője volt) elkezd ügyködni egy spin-off projekten. Az egyelőre cím nélküli spin-off kizárólag a Pókemberhez kapcsolható női karakterekkel foglalkozna a tervek szerint. Forgatókönyvírónak Bek Smitht szemelték ki, aki a CBS-en futó Zoohoz írt epizódokat. 

Mindkét animációs film esetében Amy Pascal tölti be a produceri szerepet, aki ugyanezt a pozíciót kapta a Pókember: Irány a Pókverzum! és az élőszereplős Pókember filmek esetében is. Nyilván Avi Arad sem fog kimaradni a buliból, az ő nevére is számítunk a producerek között. Phil Lord és Chris Miller, akiknek maga a Pókverzum ötlete köszönhető, valószínűleg valamilyen módon kreatív résztvevői lesznek az új projekteknek, de a pontos részletek természetesen még nem tisztázottak. 

A két új animációs mozi történetéről egyelőre nem sokat tudni, az első infók szerint a második Pókverzum film teljesen Miles Moralest állítaná a főszerepbe, a hölgyeket felsorakoztató spin-offban pedig Spider-Gwen lenne a központi karakter. Mellette Spider-Woman, Madame Web, Spider-Girl és Silk szerepeltetésére számíthatunk. 

Ha esetleg nem ismernétek annyira jól Miles Morales karakterét, akkor a róla készített magyarázó videónkat ajánlom figyelmetekbe. 

Ti örültök a bejelentéseknek?  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)