Hirdetés

Spider-Man: Into the Spider-verse - hány Pókember túl sok?

|

Megérkezett az első előzetes a készülő Pókember animációs filmhez, melyben a maszkot már nem Peter Parker viseli.

Hirdetés

Sokunknak mindig is Peter Parker marad a nagybetűs Pókember, de a Marvel szeret játszani az érzelmekkel és a karakterekkel. Ha úgy érzi, fel kell rázni egy történetszálat, drasztikus változásokat hoz.

Hirdetés

Miles Morales karaktere 2011-ben mutatkozott be, az Ultimate univerzumbéli Parker halála után öltötte magára a jelmezt. Képességeit úgy szerezte, hogy egy Norman Osborn által genetikailag módosított pók megcsípte. Ő lesz a főszereplője a jövő karácsony környékén debütáló, a Sony Pictures Entertainment gondozásában készülő Spider-Man: Into the Spider-verse animációs filmnek, ami elsősorban a "pókverzum" (leírni is fájt) sokszínűségével foglalkozik. A The LEGO Movie és a 21 Jump Street alkotói, Phil Lord és Christopher Miller dolgoznak rajta, a főszereplőnek Shameik Moore, apjának Mahershala Ali, nagybátyjának Brian Tyree Henry adja a hangját.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)