Hirdetés

Pókember mémek siratják az elválást

|

A Sony és Disney megállapodás végének keserédes mellékhatásai az internetet ellepő mémek.

Hirdetés

A gyász még nem ért véget, és a Marvel filmes univerzum rajongóinak jelenleg csak az internetes mémek posztolása nyújt igazi vigaszt. Mióta felröppentek a hírek, hogy a Disney és a Sony megszakították az együttműködésüket, ömlenek a témával foglalkozó posztok.

Hirdetés

A parti 20-án indult, amikor felröppentek az első hírek, hogy a két óriás nem tudott megegyezni, a Disney elsétált, a Sony pedig bejelentette, hogy mindentől függetlenül is fognak Pókember filmeket csinálni. Persze az új filmek már nem lesznek az MCU részei, így közük sem lesz az elmúlt évek történeteihez.

Az MCU és Tom Holland Pókembere sokak kedvenc szuperhőse, így érthetően felhördült az internet és elkezdték ontani a mémeket. Összeválogattunk párat, hogy megmaradjon az utókornak a 2019-es nagy Pókember pánik utórengése.

Rest in peace, Spidey in the MCU from r/marvelstudios

Goodbye Spider-Man from r/marvelstudios

S a d

Ha találtok még vicces, vagy éppen szomorú mémet a témában, ne kíméljétek a kommentszekciót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)