Hirdetés

Saját mozifilmet kap Silk, a Spider-Man univerzum hősnője

|

A produkció még kezdetleges állapotban van, de az már biztos, hogy Cindy Moon karakterének lesz lehetősége tündökölni.

Hirdetés

Hivatalosan is megerősítették, hogy a Sony Pictures és Amy Pascal producer elkezdték a közös munkát a Spider-Man világából megismert hősnő, Silk mozifilmjén.

Hirdetés

Silk (vagy magyarul Selyem) karaktere először a 2014-ben indult harmadik The Amazing Spider-Man képregénysorozat első füzetében bukkant fel. Mint kiderült, a koreai-amerikai Cindy Moon korábban Peter Parker egyik osztálytársa volt és ugyanúgy elszenvedett egy csípést annak a bizonyos radioaktív póknak a jóvoltából, mint a barátságos és közkedvelt Pókember. Petertől azonban kissé eltérő szuperképességere tett szert. Silk emberfelettien gyors, képes pókhálót lőni az ujjai végéből, illetve a Peterénél még kifinomultabb pókösztönnel (vagy ahogy ő hívja, Silk Sense-szel) is rendelkezik.

A Sony még osztott meg részleteket a projekttel kapcsolatban, és egyelőre rendezőt, írókat és színészeket sem kapcsoltak a mozihoz. A Cindy nevű karakter, Peter osztálytársa egyébként a Pókember: Hazatérésben is felbukkan, abban a filmben Tiffany Espensen alakítja a karaktert. A Bosszúállók: Végtelen háború stáblistáján is szerepel a neve, de vagy végül kivágták a filmből, vagy mindössze a buszos jelenetben szerepelt a többi diák mellett és nem szúrtuk ki őt. 

A Silk film tehát a még idén ősszel érkező Venom, illetve az elvileg készülő Silver and BlackNightwatch, és Morbius mozik mellett fogja bővíteni a Sony saját Pókember univerzumát, amiről továbbra sem tudjuk, hogy végül milyen szinten kapcsolódik majd igazából a Marvel filmes univerzumhoz. 

Nektek hogy tetszik az ötlet, mit vártok a Silk-mozitól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)