Hirdetés

Közös borítón Pókember és Spawn, Todd McFarlane visszatért egy projekt erejéig

|

Todd McFarlane, Spawn alkotója és megannyi Pókember képregény rajzolója most visszatért a hálószövőhöz egy borító erejéig.

Hirdetés

Todd McFarlane rengeteget adott a képregényrajongóknak, de neve pedig amellett, hogy ő Spawn atyja, leginkább a Pókember füzetek gyűjtőinek ismerős. McFarlane több évig dolgozott a Marvelnél, és rajzaival kétségtelenül egy új stílust adott Peter kalandjainak (ebben a korszakban mutatkozott be például Póki egyik leghíresebb ellenfele, Venom is). Jó pár éve már, hogy a legenda utoljára hivatalos munka kereteiben rajzolta meg a Pókembert, de most visszatért egy rövid projekt erejéig.

Hirdetés

A lent megosztott képen láthatjátok az emlegetett borítót, amin McFarlane karaktere, Spawn és Pókember pózolnak együtt. Sajnos ez kompozíció nem egy új képregény sorozat nyitányán szerepel majd, hanem mindössze a következő Overstreet Price Guide (ez gyakorlatilag egy nagy árlista a képregény gyűjtőknek) címlapján.

McFarlane és hat Marvel, illetve DC rajzoló 25 évvel ezelőtt otthagyták akkori munkahelyüket, és megalapították saját cégüket, az Image Comicsot. Az azóta eltelt években legtöbbjük visszatért az amerikai képregényipar két óriásához, de McFarlane tartotta magát, egészen mostanáig. Mi hálásak vagyunk, hogyha csak ennyire is, de visszanézett szeretett halószóvőnkhöz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)