Hirdetés

Normális minőségben és magyar felirattal látható az új Fűrész film, a Spiral előzetese

|

A tegnapi szivárgás után a Lionsgate hivatalosan kiadta a videót.

Hirdetés

Korábban a The Organ Donor címet viselte, de végül Spiral lesz a 2020. májusában mozikba kerülő, sorban kilencedik Fűrész film címe. Chris Rock azért szerette volna elkészíteni, mert bár tetszett neki a sorozat első része, hiányolta belőle a humort. Ebbe belefűz majd némi poént.

Hirdetés

A rendezői székben a második, harmadik és negyedik rész rendezője, Darren Lynn Bousman ült, Rock mellett pedig láthatjuk Samuel L. Jacksont, Max Minghellát és Marisol Nicholst a főbb szerepekben. A kegyetlen gyilkos most kimondottan rendőrökre pályázik, így a szintén detektívként dolgozó Banksnek személyes érintettsége van a nyomozásban. 

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)