Hirdetés

Nemcsak Keanu Reeves miatt fura az új Spongyabob film előzetese

|

A megjelenítés is más, mint amihez szoktunk.

Hirdetés

David Hasselhoff szerepeltetése legalább öt pontnyit dobott a 2004-es Spongyabob film megítélésén, de most Keanu Reeves kell mindenbe a sikerhez, így a 2020. májusában mozikba kerülő SpongyaBob - Spongya szökésben filmben (The Spongebob Movie: Sponge on the Run) őt láthatjuk bölcs zsályaként.

Hirdetés

A sztori szerint Csigusz eltűnik, Spongyabob meg barátaival együtt a keresésére indul, de a kaland során megismerhetjük találkozásuk történetét is. Nem a hagyományos, 2D-s megjelenítést láthatjuk, hanem egy gyerekszemnek talán kényelmesebb 3D-set, ami aggodalomra adhatna okot, ha nem tudnánk, hogy az egész mögött az eredeti készítők állnak; a történetet például Tom Hill írja. Egyébként a zenét meg Hans Zimmernek köszönhetjük majd.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)