Hirdetés

SpongyaBob spin-off sorozat készül Csillag Patrikkal a főszerepben

|

A The Patrick Star Show-ban kedvenc tengeri csillagunk egy késő esti beszélgetős műsort fog vezetni.

Hirdetés

Azt már korábban is tudtuk, hogy a Nickelodeon készít egy SpongyaBob Kockanadrág előzménysorozatot Kamp Koral: SpongeBob's Under Years címmel, de most az is kiderült, hogy SpongyaBob legjobb barátja, Csillag Patrik is saját sorozatot kap.

Hirdetés

Elvileg már el is kezdődtek az új széria szinkronfelvételei (a stáb változatlan marad, Bill Fagerbakke lesz tehát továbbra is Patrik szinkronhangja), illetve az is kiderült, hogy eléggé formabontó lesz a Csillag Patrik sorozat. A megszokott narratíva helyett ugyanis itt Patrik egy késő esti talk-show házigazdájává válik. A The Patrick Star Show címmel érkező új sorozatban természetesen új szereplőkre is számíthatunk, felbukkannak például Patrik családtagjai is.

A korábban említett Kamp Koral: SpongeBob's Under Years sorozat 2021-ben debütál a CBS All Access streamingplatformon. A The Patrick Star Show viszont a Nickelodeon kerül majd adásba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)