Hirdetés

Tunyacsáppal a középpontban jöhet egy SpongyaBob spin-off a Netflixre

|

Egy frissen nyélbe ütött üzletnek hála több új nickelodeonos alkotás is jöhet a népszerű streaming platformra.

Hirdetés

Egy friss beszámoló alapján úgy tűnik, hogy a Netflix és a Viacom kötött egy 200 millió dolláros megállapodást, aminek hála a Nickelodeon új és régi műsorai is helyet kaphatnak a streaming szolgáltatás kínálatában. Az egyik vadonatúj alkotásról pedig most talán meg is tudtunk pár fontos részletet.

Hirdetés

A The New York Times értesülései szerint saját spin-offot kap a Netflixen a SpongyaBob Kockanadrág rajzfilmsorozat életunt polipja, Tintás Tunyacsáp. Az egyelőre nem tiszta, hogy egy animációs filmről vagy esetleg egy szériáról van szó, és azt sem tudni, hogy visszatér-e a karakter eredeti szinkrohangja, vagyis Rodger Bumpass, de a hírek szerint egy zenés alkotást fogunk majd kapni.

A SpongyaBob-rajongók egyébként nem csak ennek örülhetnek, ugyanis jövőre érkezik a tengeri szivacs vadonatúj filmje, amiben még Keanue Reeves is szerepelni fog.

Ti szívesen látnátok Tunyacsápot egy spin-offban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)