Hirdetés

A Srí Lanka-i Batman mindenkinél keményebb

|

Lehet, hogy Srí Lanka csak egy aprócska ország, de az ottani geekek legalább annyira lelkesek, mint bárhol máshol.

Hirdetés

Amikor a cosplayről vagy általában véve a geek kultúráról esik szó, akkor általában nem Srí Lankára gondolunk. Ennek ellenére a kis szigetország már másodjára rendezte meg a saját Comic-Conját, a rendezvényen készült képekről pedig kiderül, hogy egy igenis élettel teli és kreatív geek színtérrel találkozhatunk, ha Indiától egy kicsit délre megyünk.

A Lanka Comic-Con még tavaly debütált és már akkor is meglehetősen nagy sikere volt az országban élő gamerek és képregényrajongók körében és már akkor is hatalmas sikert aratott. Idén természetesen ismét megrendezték, ráadásul 1-2 hónapja egy érdekes dokumentumfilm is megjelent arról, hogy hogyan jöhetett létre ez a rendezvény:

Egy ilyen conon persze a legnagyobb érdekesség mindig a cosplay, az itteni felhozatal pedig meglepően színvonalas volt. Minden egyes képen látszik a lelkesedés és a belefektetett munka, szóval érdemes végigpörgetni őket és megnézni, hogy hogyan ünneplik a világ másik felén a képregényeket, filmeket és videojátékokat.

(A képeket Prasanna Welangoda készítette, kattints az alábbi képre és lapozd végig)

Nektek melyik cosplay tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)