Hirdetés

Stallone szerint érkezhet még Rambo mozi

|

Aki azt hitte, hogy a Rambo V.: Utolsó vér címe arra utal, hogy a vietnami veteránt végre hagyják nyugodni, az bizony tévedett.

Hirdetés

Nemrég jelent meg a legutóbbi Rambo mozi, melynek ugyan már májusban felkerült egy kibővített, rendezői változata Amazon Prime Videóra, de ezúttal az Apple TV-n streamelők is megnézhetik, hogyan sikerült John Rambo legutóbbi összetűzése az alvilági elemekkel. Sylvester Stallone ennek kapcsán ejtett el egy félmondatot, melyből azt sejthetjük, hogy érkezhet még film a veterán főszereplésével.

Hirdetés

Noha a Rambo V.: Utolsó vér meglehetősen középszerűre sikeredett, azért a Vietnamot többszörösen megjárt, harcedzett ex-katonának még bőven akadnak rajongói. Sylvester Stallone szereti reklámozni közkedvelt karakterét, most pedig verte körülötte egy kicsit a tamtamot, ha már egy új platformon jelent meg a legutóbbi mozi:

"Nézd meg az igazi utazást - »Nem tudod majd kikapcsolni« Legyen ez a legnézettebb a hétvégén! (Még visszatérhet) Sok szeretettel, Sly."

Stallone most 74 éves, ami azt jelenti, hogy mire elkészülhetne egy újabb Rambo rész, már valószínűleg közelebb lesz a 80-hoz. Nem tudjuk, hogyan lesz képes így továbbra is megőrizni az akciósztár-imázsát, és abban sem lennénk teljesen biztosak, hogy a világnak szüksége van még egy Rambo filmre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)