Hirdetés

A Bosszúállók 4-ben még biztosan láthatjuk Stan Lee-t

|

A Marvel tegnap elhunyt alakja várhatóan több filmben is feltűnik majd.

Hirdetés

Tegnap óta az egész geek világ Stan Lee-t gyászolja. A legendás képregényíró 95 éves korában ment el, és bár már képregényeket nem írt, a Marvel filmekből elengedhetetlenek voltak rövid felbukkanásai.

Hirdetés

Tegnap is úgy értesültünk, hogy James Gunn forgatott vele cameokat jövőbeli Marvel filmekhez, most pedig előkerült egy áprilisi interjúrészlet, amiben Joe Russo (a Végtelen háború egyik rendezője) árulta el, hogy igyekeztek mindig egyszerre több jelenetet is elkészíteni Lee-vel egy nap alatt. Egyszer például ugyanakkor, ugyanott forgatták A Hangya és a Bosszúállók 4 jeleneteit, és mindkettőhöz elkészült a cameo is.

Nagyon valószínű, hogy a Marvel Kapitányban is láthatjuk még. Meglehet, hogy ha már ő maga nem is szerepel, legalább egy képen, egy szobor formájában, vagy valahogyan megjelenik a későbbi filmekben is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)