Hirdetés

Rajongók szerint Deadpool vehetné át Stan Lee helyét a jövőbeli cameokban

|

Miközben a képregényvilág még mindig Stan Leet siratja, az MCU rajongók azon tanakodnak, hogy vajon miképpen folytatódhatna a cameo hagyomány.

Hirdetés

Stan Lee utolsó cameoja valószínűleg a Bosszúállók 4-ben lesz, amit jóval halála előtt leforgattak már. Hogy a jövő mit tartogat, azt nem tudhatjuk, de egyesek szerint jobb lenne azt Deadpoolra bízni.

Hirdetés

Mivel a karakter egyébként is rendszeresen áttöri a 4. falat, így valamelyest illene is hozzá ez a szerepkör. Vannak, akik szerint egy műbajuszt is rátehetne a maszkjára tisztelgés képen. Más kérdés, hogy sokan úgy érzik, ez helytelen lenne, már csak azért is, mert Stan Leenek alapvetően semmi köze nem volt Deadpool megalkotásához. Jelenleg dúl a vita, hogy Deadpool cameózzon-e vagy sem, de akárhogy is, a lehetőség adott lesz erre, ha a Marvel/Fox biznisz végre lezárul.

Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás a hagyomány folytatására?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)