Hirdetés

Stan Lee egy kisfilmben tanít meg rá, hogy mi az a cameo

|

Te, ez nem az a srác? Tudod, abból a... Na, mondd már. Tudod.

Hirdetés

Kevin Smith rendezett egy rövidfilmet, ami elsősorban a Bosszúállók: Ultron kora egyre közeledő premierjére igyekszik felhívni a figyelmet. Nem mintha erre szükség lenne. Ettől függetlenül zseniális a cucc, úgyhogy mindenképp érdemes megnézni.

Aki látott már Marvel-filmet, az bizonyára tudja, hogy a jó öreg Stan Lee lényegében mindegyikben benne van. A Stan Lee-cameók általában nincsenek túlságosan elrejtve, de ez már egy olyan tradícióvá vált, mint a stáblista alatti/utáni meglepetésjelenetek. 

Kevin Smith rövidfilmjében Stan Lee több híres színészt oktat a cameo művészetére. Bizonyára a legtöbb színészt fel fogjátok ismerni, például ott van közöttük Jay és Néma Bob, illetve a The Walking Dead sztárja, Michael Rooker is.

Nektek melyik a kedvenc Stan Lee cameótok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)