Hirdetés

Elhunyt Stan Lee

|

A legendás képregényíró 95 évesen távozott közülünk.

Hirdetés

Tudtuk, hogy bármikor eljöhet ez a nap, mégis nehéz elhinni, hogy a Marvel ikonikus arca, akinek rengeteget köszönhet a geek kultúra és a képregényvilág, már nincs közöttünk.

Hirdetés

Neki köszönhető, hogy létezik Pókember, a Bosszúállók, az X-Men, a Fantasztikus Négyes és számtalan más karakter, felsorolni is nehéz. Fiatalkora óta foglalkozott képregényekkel, a '60-as években fontos szerepet játszott a füzetek népszerűségének növelésében. Rengeteg szakmai elismerést kapott, mindenki csak jókat mondott róla, és minden rajongó izgatottan várta a felbukkanását a Marvel filmekben.

Halála oka nem ismert. A TMZ jelentése alapján hollywoodi idő szerint ma reggel egy mentő vitte el a kórházba, de életét már nem tudták megmenteni. Nem tudjuk, mikor láthatjuk utoljára filmben, állítólag még számos, fel nem használt cameojelenetet leforgatott James Gunnal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)