Hirdetés

Stan Lee legnagyobb cameója az volt, mikor összeadta a Bosszúállók két tagját

|

Stan Lee legendás felbukkanásai nem csak az MCU filmjeinek voltak sajátosságai, olykor a Marvel Comics füzeteiben is felbukkant.

Hirdetés

Bár Stan Lee cameóiról szinte mindenkinek a különféle Marvel mozifilmek (MCU-n belül és kívül is) jutnak eszébe, nem szabad elfelejteni, hogy a legendás képregényalkotó olykor a kiadó füzeteiben is tiszteletét tette. 

Ilyen volt például a 2006 áprilisában megjelent New Avengers Annual #1, melyben a Bosszúállók csapat két oszlopos tagja, Jessica Jones és Luke Cage végre valahára összeházasodtak.

Hirdetés

Ezt a két szuperhőst a tévénézők a Netflixen futott sorozatokból ismerhetik, de nem árt tudni, hogy a Marvel képregényekben fontos tagjai voltak az első Bosszúállók csapat feloszlása után megszülető új formációnak, az Új Bosszúállóknak, avagy a New Avengersnek - ebben a csapatban kapott helyet például Pókember, valamint az X-Men mutánsa, Rozsomák is. 

A Brian Michael Bendis által írt New Avengers Annual #1 különszámban ugyan nincs néven nevezve, de a rajzok alapján teljesen egyértelmű, hogy Stan Lee vezényli le azt a ceremóniát, mely során Jessica Jones és Luke Cage összeköti életét. Íme a nagy pillanat:

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

2018-ban egyébként készítettünk egy külön videót Stan Lee munkásságáról, ha esetleg nem láttátok még ezt a magyarázót, akkor bátran pótoljátok itt alább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)