Hirdetés

Stan Lee szerint van rá esély, hogy a Marvel Studios visszakapja az X-Men és a Fantasztikus Négyes jogait

|

Az MCU iszonyatos tempóban bővül és egyre izgalmasabb karaktereket ismerhetünk meg a vásznon. A probléma az, hogy két ikonikus csapat jogi okokból nem lehet az univerzum része. Legalábbis egyelőre.

Hirdetés

Amennyire jól sikerültek az MCU filmek, annyira felemásak voltak az utóbbi évek X-Men filmjei, a Fantasztikus Négyes próbálkozásokra pedig inkább nem is szeretnénk emlékezni. Ennek a két csapatnak a jogait a 20th Century Fox birtokolja, de Stan Lee szerint a Marvel Studios aktívan harcol azért, hogy visszakapja hőseit.

Hirdetés

A Comicbook.com jelentése szerint Stan Lee megjelent a Nashville-ben megrendezett Wizard World Comic Conon, ahol megjegyezte, hogy az X-Men és Fantastic Four jogok "előbb utóbb" visszakerülnek majd a Marvel Studioshoz.

"Előbb vagy utóbb visszaszerzik majd a jogokat az összes karakterünkhöz. Dolgoznak rajta, ne aggódjatok. Több Marvel szuperhőst kaptok majd a következő néhány évben, mint amennyire időtök lesz ránézni."

Stan nem csak egyszerűen optimistának, de meglehetősen magabiztosnak is hangzott a témával kapcsolatban. Nyilván lehet az, hogy csak saját érzelmeit öntötte szavakba, de ha ilyen biztosan állítja ezt, akkor van rá esély, hogy tud dolgokat, amiket mi nem. Nagyon szeretnénk már látni egy jó Fantasztikus Négyes filmet, így mi nagyon reménykedünk a mester igazában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)