Hirdetés

Stan Lee nagyon nem örül annak, amit Thanos tett a Bosszúállók: Végtelen háborúban

|

A legendás képregényíró egy videóüzenet formájában osztotta meg gondolatait a film kapcsán.

Hirdetés

Óriási sikert aratott a Bosszúállók: Végtelen háború, amelyben rengeteg szuperhős, és egy (végre) remekül megírt gonosztevő is tiszteletét tette. Viszont Stan Lee nem túl boldog Thanos tette miatt, és ennek bizony hangot is adott nemrég. A folytatásban spoilerek következnek, szóval ha még nem láttátok a filmet, csak saját felelősségre olvassatok tovább!

Hirdetés

Jelenleg valószínűleg nem Thanos a rajongók kedvenc szereplője, ugyanis Josh Brolin karaktere egyetlen csettintéssel végzett többek között egy csomó kedvelt szuperhőssel. Egyvalaki biztosan nem örül ennek az egésznek, méghozzá Stan Lee.

Az író a Twitteren osztott meg egy videót a követőivel, amiben azt mondja, hogy néhány napra elhagyja a várost, erre amikor visszaér, az fogadja, hogy Thanos elpusztított mindent. Stan Lee aztán azzal folytatja, hogy ez sajnos egy csomó új munkát jelent a számára, de semmi ok a pánikra, mert vissza fognak térni a barátaink. Majd azzal zárja monológját, hogy Thanos helyében ő most bizony elhagyná a várost.

Ti mennyire voltatok elégedettek a filmben látottakkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)