Hirdetés

Stan Lee legújabb cameójára valószínűleg senki sem számított

|

A legendás képregényíró ezúttal nem egy Marvel filmben tűnt fel, hanem épp az ellenkező oldal egyik alkotásában.

Hirdetés

Egy ideje már visszatérő vendégnek számít Stan Lee a Marvel képregények alapján készült filmekben, és a rajongók mindig örömmel fogadják a feltűnését, még akkor is, ha csak néhány másodpercig láthatjuk a mozivásznon. Most azonban egy DC-s alkotásban tűnt fel az író.

Hirdetés

A Comic-Conon levetítették a Teen Titans Go! animációs sorozaton alapuló Teen Titans Go! To The Movies című filmet, így kiderült, hogy van egy egészen furcsa jelenet is az alkotásban.

A filmben ugyanis feltűnik Stan Lee is, aki gyorsan tudatja is mindenkivel, hogy csak a szokásos cameója miatt jött. Ráadásul az már csak hab a tortán, hogy a karakternek maga Stan Lee kölcsönzi a hangját, tehát gyakorlatilag saját magán viccelődik a filmben.

Remélhetőleg a rajongók nem fognak megsértődni, amiért az író egy DC-s alkotásban is tiszteletét tette.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)