Hirdetés

Stan Lee egyik utolsó videójában a rajongóit dicsérte

|

A legendás képregényíró halála előtt még spontán beszélt arról, hogy mennyire szereti a közönségét.

Hirdetés

Kivételes életművel büszkélkedhetett a 95 éves korában elhunyt ikon, aki milliók életére gyakorolt hatást. Nem is csoda, hogy halálakor megemlékezett róla szinte egész Hollywood, a Marvel, emberek milliói és többek között a Puliwood is, méghozzá egy cameós toplistával

Hirdetés

De nem csak a rajongók szerették és tisztelték Stan Lee-t, a szeretet és tisztelet kölcsönös volt. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a legendás író és szerkesztő Twitter oldala által kirakott videó, amelyben Lee a rajongóiról áradozott. Kihangsúlyozta, hogy imádja őket és elmondta, hogy néha éjszakánként csak üldögél és arra gondol, hogy mi értelme van az egésznek, aztán kap egy rajongói levelet, olvas valamit, meglát vagy visszaemlékezik valamire, és eszébe jut, hogy milyen szerencsés, amiért ilyen törődő rajongói vannak. Ezért törődik ő is velük. 

Megható hallani, hogy mennyit jelentett Stan Lee-nek a közönség szeretete, azt pedig egyértelmű, hogy ő mekkora hatással volt sokunk életére. Excelsior!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)